Reprezentace školy  - Vítkovice gong

Dne 1. 12. 2016 se konal ve Vítkovicích v Gongu projekt Advent plný křídlení.

Hned u vchodu byl krásný stromeček, který se měl rozsvítit a po čase se taky rozsvítil, uvnitř to bylo ještě krásnější, protože tam bylo tolik stánků, že to splývalo, a tak to vypadalo jako na trzích. U stánků se ještě pozastavím, protože prodávaly nádherné věci, například obrázky vyrobené dětmi nebo trička či výrobky z hlíny. Gong má tři patra, a ta byla právě zaplněna těmito stánky, nechyběla tam ani naše škola Ukrajinská, která prodávala mimo jiné zákusky a pití.

Čekali jsme, než bude aspoň šest hodin večer, abychom pak nestrávili

dlouho v sále, protože naše vystoupení - autorské čtení poezie za „BES“ mělo začínat v 19:23 hod., tak jsme čekali a koukali jsme se po stáncích, co prodávají za hezké věci.

V 18:28 hod. jsme sešli do sálu a na podiu stál moderátor Radek Erben, který je mnoha lidem sympatický. Po chvilce si Erben zavolal slavného spisovatele Michala Viewegha, který četl dětem a krásně četl, jsem rád, že jsem ho mohl vidět.

Vystoupila tam také kapela Nebe nebo se předávaly věci z aukce. A dočkali jsme  se, konečně jsme vystoupili my, a to já Lukáš Tomka a Denisa Vinárková. Tréma byla znát, ale pak to přešlo a bylo to podle ohlasu lidí „fajn“ vystoupení.

Tento večer v Gongu se mně osobně líbil a klidně bych si to zopakoval.    

           

Lukáš Tomka, 9. A


 

                                     

SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.