PODĚKOVÁNÍ RODIČŮ DEVÁŤÁKŮ

Chtěla bych poděkovat paní ředitelce této školy, všem učitelkám, učitelům a vychovatelkám za péči o mou dceru a pomoc při zvládání studia, vztahu se spolužáky, řešení problémů, vstřícnost a profesionalitu.

Děkuji.  Bella Lichnovská

 


 


 

Za celé tři školní roky, kdy k vám nastoupila naše dcera, Michaela Petrličová, jsme s třídní učitelkou  i  se zbývajícím pedagogickým sborem velice spokojeni.  Tímto bychom chtěli našimi jmény všem  poděkovat za obětavou péči s naší dcerou a přejeme mnoho pracovních úspěchů do nového školního roku.

Tomáš Petrlič a Iveta Petrličová

 


 


 

Chtěla bych poděkovat všem učitelům, kteří učili moji dcerku Karolínu, a hlavně paní učitelce třídní, Aleně Kanclířové a vychovatelce Ivetě Bučkové. Děkuji všem za jejich trpělivost, za to, co ji naučili. Patří vám velké díky a budeme na vás vždy vzpomínat v dobrém.

Děkuji. Katarína Janová



 

Poděkování rodičů

 

Když jsem před třemi lety nevěděla, jak budu dále zvládat se synem učení na ZŠ v Kopřivnici, kde ve třídě bylo 34 žáků, kde nestačil rychlému tempu a nebyla žádná vstřícnost a pomoc od učitelů, jako záchrana pro nás oba přišla informace od známé, o ZŠ Ukrajinská 19. Díky hodné paní ředitelce, která mi vyšla vstříc a mého syna na školu přijala, nám začala úplně jiná etapa našich životů. Šest let jsme neznali každé odpoledne nic jiného, než sedět v učení do pokročilých večerních hodin, abychom zvládli trochu držet tempo s ostatními žáky. Bylo to velice psychicky náročné pro nás oba, neznali jsme prakticky nic jiného než učení, na nic jiného nebyl čas. Tom byl nešťastný, zakřiknutý kluk bez kamarádů.

 

To vše se změnilo až s příchodem na vaši školu. Učení bylo méně, malý kolektiv, skvělí učitelé. Nikdo už po nás nechtěl učit se na „písemku“ 6 velkých stran ze sešitu, zvládali jsme vše skvěle, zbýval už nám čas na zábavu a mi po dlouhých šesti letech i čas na sebe a na mé přátele. Z Toma je úplně jiný kluk, našel si spoustu kamarádů, nikdo z bývalé školy, ani učitelé, ani spolužáci ho nepoznávají. Našel ztracené sebevědomí, je veselý a spokojený. Školu si velice oblíbil, jsem moc ráda, že jsem měla tu možnost a nechala jsem ho na ni přestoupit. Chválím velice třídní učitelku Alenu Kanclířovou a asistentku Ivetu Bučkovou, se kterými jsem byla nejvíce v kontaktu, a vždy jsem mohla s oběma otevřeně o všem mluvit. Děkuji jim za vše, co udělalo z Toma spokojeného a šťastného kluka. Děkuji velice paní ředitelce, protože jen ona rozhodla, že Tom může na vaši školu chodit. Děkuji celému skvělému kolektivu učitelů a asistentů, kteří pomohli mému synovi i mně ke spokojeným a klidným 3 letům našeho života! Teď už je jenom na Tomovi, jak bude pokračovat dále. Vaše škola udělala maximum pro to, aby byl z Toma správný a vyrovnaný kluk, teď už je vše pouze a jen na něm. Děkuji!

 

Irena Jedelská

 




 

 

 

Chtěla bych moc poděkovat za vstřícnost a ochotu všech vyučujících, kteří pomohli Honzíkovi dojít až na konec 9. třídy. Jsem ráda, že lidé, kteří chápou závažnost jeho zdravotního stavu, existují a brali ohled i během vyučování. Děkuji taky paní učitelce třídní, která dojížděla k nám domů, vysvětlit Honzíkovi učivo a povykládat, co se ve škole děje, jak se mají spolužáci. Měli jsme možnost zúčastnit se 2x školy v přírodě, kde se nám líbilo, a vždy to stálo za to. Na škole, jak učitelé, tak asistenti dělají, co mohou, aby se dětem ve škole líbilo.

 

Jana Matlaková



Pavlíkovi se na vaší škole velmi líbilo. Moc děkuji paní  učitelce Kanclířové za až "babičkovský" přístup k dětem a paní Bučkové za pevné nervy. Výlety, které jste spolu pořádaly, se vždy Pavlíkovi moc líbily a vždy se na ně těšil. Děkujeme za vše a přejeme hodně štěstí do dalších let.
P+P Janyškovi



SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.