PŘÁNÍ SPOLUŽÁKŮ DEVÁŤÁKŮM

BLAHOPŘÁNÍ 9. A

Přeji vám hodně štěstí, zdraví do života. Ať vám to na střední škole klape.  Mám vás ráda a budu na vás myslet. Jsem ráda, že jsem vás poznala.  Také vám přeji hodně kamarádů a úspěchů ve škole.

Nikol Cmorjaková, 7. A                                                                      


        

Blahopřání kamarádkám a kamarádům z 9. A

Jsem Honzík Funiok, žák 4. třídy a jsem rád, že jsem vás poznal, hlavně „holky“.

Holky, přeji vám hezké kluky a hodně úspěchů do dalšího studia na střední škole, kterou jste si vybrali.

Kluci, vám přeji hezké holky a hodně štěstí.


Rozloučení

 

           Jmenuji se Sára Vránová, jsem ráda, že jsem vás poznala. Hodně štěstí na střední škole. Přeji vám hodně štěstí do vašeho života, ať se vám vyplní vaše sny. Ať máte dobrou práci, ať máte krásné holky a kluky atd. Přeji vám v dospělosti krásné děti, hodně peněz, ať jste šťastní. Ať máte krásný byt, samé radosti v životě a žádné smutky, ať vám ta holka nebo kluk „nedá kopy“.


Rozloučení s 9. A

Přeji všechno nejlepší. Na střední škole, ať máte hodně kamarádů. A přeji vám hodně jedniček. Kluci, přeji vám nějakou holku a holky, přeji vám nějakého kluka.  Užijte si to tam. Bude nám smutno. Snad i vám bude po nás smutno. Byla s vámi „sranda“, škoda, že odcházíte, ten čas tak rychle letí. Chtěl bych jít s vámi na střední. Doufám, že se ještě někdy potkáme. Byl bych rád, kdybychom se někdy a někde potkali. Jsem rád, že jsem vás poznal. A děkuji, že jste si s námi zahráli florbal. Hodně jsem si to s vámi užil.

Vítek Niedomanski, 7. A



Rozloučení

Přeji vám vše nejlepší do života, ať vám budou na stření škole známky vycházet.  Určitě máte samé jedničky, rodiče vás někde vezmou, dostanete i nějaké kapesné. Užil jsem si  s vámi velkou „srandu“, i ve florbale i venku a v tělocvičně.

Alexandr Burdík, 7. A




 

SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.