PODĚKOVÁNÍ DEVÁŤÁKŮ

Poděkování

Děkujeme všem za trpělivost a za pevné nervy.  Děkujeme paní učitelce Pavle Kravčíkové, paní asistentce Jarušce Stanovské, že nám pomáhají a že mě, Reného Richtra a Romana Fliegra, že jste naučily ještě něco navíc a připravily na střední školu. Bude nám smutno po škole a po vás všech. Žádné silné problémy nebyly a nejsou. Já, René Richter se pokusím vás navštěvovat na této škole, kde se mi hodně líbilo. Budou nám chybět výlety s vámi a také různé školní akce. Myslete na nás v dobrém, ne ve špatném smyslu.

                                                                                     Za 9. B René Richter

 


 

Poděkování

Rok se s rokem sešel a kdo by se nadál, je konec všemu. Nemohu uvěřit, že je konec  9. třídy a tím i konec „ dětských let“.  Nějak jsme vyrostli a rozutečeme se na střední školy. 

Jak bych asi shrnul školní léta? Jsem rád, že i přes všechny zdravotní komplikace jsem mohl být s vámi, že jsem měl prima kamarády. Celá naše třída je „fajn“, a i když  jsem s vámi byl méně, tak vím, že držíme při sobě.   Největší  bavič  třídy je asi Tomáš, ten vždycky dokáže rozesmát celou třídu, i učitele. Ale s ostatními je taky „sranda“.

Celý kolektiv, když  jsme spolu, mi  přijde kamarádský a v pohodě, což je hodně důležité.

Rád jsem se zúčastnil výletů a školy v přírodě, kde jsem se lépe poznal se všemi. A kromě učení jsme si užili i společně volný čas.

Děkuji paní učitelce třídní, Alence Kanclířové, za to, že mi pomohla dojít  až sem, protože mi vozila domů učení a vysvětlovala novou látku. Ostatním učitelům taky moc děkuji, že jsme to spolu zvládli. Moc si toho vážím, že mi pomohli a brali ohledy na mé zdravotní problémy.

Ještě bych chtěl všem svým spolužákům popřát, ať se jim v nových školách líbí, ať najdou dobré spolužáky, a hlavně ať jsou zdrávi.

Jan Matlak,  9. A

 



 

Poděkování

Chtěla bych poděkovat paní ředitelce za přijetí na tuto skvělou školu, ale hlavně naší úžasné třídní učitelce Aleně Kanclířové a asistentce Ivetě Bučkové za krásný rok a půl na této škole. Moc si vážím jejich ochoty pomoct a poradit, budou mi moc chybět, ale budu je navštěvovat. Také bych chtěla poděkovat ostatním členům učitelského sboru za úžasnou práci a trpělivost s námi pracovat, i když máme své špatné dny, vždy nás rozveselí a popřípadě pomůžou vyřešit problém. I když teď vše skončí a budeme na středních školách, budeme na vás všechny vzpomínat, jak jsme jezdili na akce a výlety, a hlavně na to, kolik jste nás toho naučili. Moc děkuji!

Vendula Čechová, 9. A

 




 

SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.