Výlet do Opavy

Dne 16. 4. 2018 jsme se v rámci novinářského, fotografického a výtvarného kroužku vydali na výlet do Opavy. Sraz byl na nádraží Ostrava - Svinov. Jelo nás celkem patnáct.

Jak jsme dorazili na místo, šli jsme na výstavu Káji Saudka, která se konala v Domě umění v Opavě. Celou výstavou nás provázela paní, která na mne působila sympaticky. Ukazovala nám nejslavnější a velice zajímavé komiksy. 

Poté jsme si sedli do kruhu, rozdali nám prázdné samolepící lístečky a měli jsme za úkol vymyslet si své vlastní komiksové přezdívky, většinou vyrobené z našeho křestního jména. Byli jsme tou přezdívkou oslovováni po celý program.

Nejvíc super mi přišlo to, když jsme byli zavedeni do místnosti s velkými komiksovými rámečky a mohli jsme si do nich vlézt, s tím souvisel náš další úkol, měli jsme sestavit příběh a bylo to super! Nakonec jsme se všichni vyfotografovali.

Po ukončení animačního programu jsme šli do obchodního centra, kde jsme měli možnost si něco zakoupit, mohli jsme se podívat po celém areálu po skupinkách. Bylo to bezvadné! 

Cestou na nádraží jsme ještě šli posedět do cukrárny, dát si něco na zub a povyprávět s kamarády.

CELÁ AKCE SE MI MOC LÍBILA! A TĚŠÍM SE NA VŠECHNY AKCE, CO JEŠTĚ ZDE ZAŽIJI!

Denisa Vinárková, 9. A

 

opava1   opava4
opava2 opava3

 


SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.