STUDENTKY Z OSTRAVSKÉ UNIVERZITY

          A ještě jedna milá návštěva nás potěšila v pátek 21. prosince. Studentky I. ročníku oboru psychologie Filozofické fakulty Ostravské univerzity se rozhodly udělat dětem radost svým vystoupením a dárečky.  

studentky
studentky 1   studentky 2

          Společně jsme si za doprovodu kytary zazpívali koledy a hudbu jsme doprovázeli trianglem, rolničkami a hůlkami. Pak přišla nadílka v podobě plyšáků, vánočních perníčků, knížek, omalovánek a pastelek. Moc děkujeme, a také přejeme krásné Vánoce a hodně štěstí a zdraví v Novém roce.


 

 

VÁNOČNÍ NÁVŠTĚVA Z KRAJSKÉHO ÚŘADU OSTRAVA

                                              prak 1

          V pátek 21. prosince přišel navštívit naše dětské pacienty náměstek primátora města Ostravy, pan Ing. Zbyněk Pražák, Ph,D., spolu s náměstkyní MNO pro ošetřovatelskou péči, paní Gabrielou Goryczkovou.

         Pan Zbyněk Pražák prošel všechny pokoje, na kterých ležely hospitalizované děti, předal jim dárečky a popřál jim brzké uzdravení a hodně štěstí v Novém roce. U všech se zajímal, proč leží v nemocnici, co je trápí a na co se těší.

prak 3  

prak 4
prak 5 prak 2

             V průběhu své návštěvy se ptal na chod Dětského lékařství, na věkové rozdělení oddělení, navštívil i jednotku intenzivní péče. Zajímali ho důvody hospitalizací, délka léčení...

prak   prak 7

                  Děti měly radost z dárků a jako poděkování jsme předali  zástupcům nemocnice a krajského úřadu přáníčko a kalendář naší školy.Pan Pražák si ho se zájmem prohlédl a ptal se i na organizaci školy v nemocnici. Nakonec popřál také všem přítomným hodně štěstí, lásky a zdraví v Novém roce 2019.


 

SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.