Baník předal čokoládová srdce

    bank

                                V úterý 16. dubna v odpoledních hodinách nás na oddělení velkých dětí Městské nemocnice Ostrava navštívili hráči Baníku společně s  obchodním a marketingovým manažerem VITALO manufaktury, panem Danielem Krupčíkem, která je hrdým partnerem Baníku a podporovatelem nadace "Čokoládové srdce"

                   Nejprve jsme si poslechli základní informace o  manufaktuře a dozvěděli se, jaké čokolády v Bílovci vyrábí. Čokoláda Vitalo představuje lahodné spojení kakaových bobů, aktivních přírodních látek a vlákniny. Nedává se do ní žádný cukr, ani chemické látky. Fotbalisté vědí, které z nich by měli užívat před zápasy a v jejich průběhu, které druhy pak při regeneraci.


                            bank1   bank2   bank3

                  Daniel Holzer, Patrizio Stronati a Denis Granečný v manufaktuře VITALO v Bílovci vlastnoručně odlili čokoládové srdíčka, která přišli dětem předat. Sami poznamenali, že to vůbec nebylo jednoduché a jsou rádi, že se živí nohama a nikoli rukama.

             

bank4   bank5
bank7 bank10
                                                      bank6

                  V průběhu návštěvy jsme se dozvěděli kdy hráči začínali s fotbalem, na jakých postech hrají, co si myslí o zavedení videorozhodčího i jak se připravují na nedělní utkání s týmem Opavy.

              Kromě čokoládových srdíček přinesli malým pacientům také kartičky, které jim nechali na památku i se svými podpisy. Dětem popřáli, aby se co nejdříve uzdravily a mohly zase brzy běhat venku se svými kamarády podobně, jako oni běhají na fotbalových hřištích.

bank9   bank8

                 Návštěva nás všechny moc potěšila, poděkovali jsme a popřáli mnoho fotbalových úspěchů hráčům i celému fotbalovému týmu - "Baník do toho..." 


SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.