Finanční dar od společnosti LEO EXPRESS

logo-leo-ex

Přepravní společnost Leo Express se stala partnerem Naší školy, umožnila nám registraci a členství ve SMILE CLUBU, které opravňuje k čerpání celé řady výhod z věrnostního programu. Za nabídnutou spolupráci velmi děkujeme. Díky společnosti Leo Express cestují naše handicapované děti s výraznou slevou či zcela zdarma. Za vše velmi děkujeme.

TŘÍDNÍ VÝLET 7.A - OLOMOUC

Jako první vyzkoušela výhody cestování sedmá třída. V pondělí  3.6.2019 v 8:12 hod cestovaly handicapované děti vlakem Leo Express do Olomouce. Shlédly Chrám sv. Mořice, Chrám sv. Michala, sloup Nejsvětější Trojice, katedrálu sv. Václava, Olomouckou radnici. Děti si prošly Bezručovy sady a Výstaviště Flora Olomouc. Vše zakončily pozdním obědem v Obchodním centru Šantovka. Návrat opět Leo Expressem téhož dne v 16:20 hod. z Olomouce zpět do Ostravy.

 

vylet14

vylet12

vylet13

vylet11
vylet10  

vylet9

vylet8

vylet7

vylet5

vylet4

vylet6

vylet3
vylet2 vylet1

 

Stověžatá Praha

leo1  

leo2   leo3

V úterý 24.9. se třídy 6.B, 8. a 9.A společně vydaly na dvoudenní výlet za krásami našeho hlavního města a to vlakem Leo Express, který nám poskytl jízdenky zdarma. Za odborného výklady paní dějepisářky Evy Čaplové navštívili žáci nejen Pražský hrad a Karlův most, ale také například Staroměstské náměstí, srdce historického města s barokními budovami, gotickými kostely a středověkým orlojem, který každou hodinu odbíjí za doprovodu pohyblivých figur apoštolů.


leo4   leo5   leo6

V rámci prohlídky nechyběla ani  zastávku u Lennonovy zdi, na které se s odkazem na zpěváka John a Lennona od 70. let 20. století objevují nápisy a malby.  


leo7   leo8   leo9



 

 

 

SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.