Fotografování podzimu

Fotografování podzimu
V pátek 8. 11. 2019 jsme šli „fotit“ přírodu. Mohli jsme si vybrat k fotografování, co chceme. „Fotili“ jsme se navzájem, pak přírodu, odpadky atd. Po cestě jsme viděli hodně odpadků poházených v parku. PROSÍM, NENIČTE PŘÍRODU! Po dobré práci jsme šli do cukrárny. Cestou do školy jsme ještě udělali pár „fotek“ u rybníčku. Po obědě jsme v počítačové učebně stahovali fotografie do počítače a psali článek o akci mediálně – fotografického kroužku do školního časopisu. A to byl konec, děkuji za pozornost.
Patrik Kovacs, 5. A

FOTOGRAFOVÁNÍ
NAPSAL: ADAM BELÁK
Dnes jsme byli v cukrárně, která se jmenuje Porubská kavárna, dal jsem si dvě cukrové tyčinky a moc mi chutnaly. Líbilo se mi, že jsme cestou do cukrárny „fotili“ přírodu. Moc jsem si to celé užil. Když jsme šli zpátky do školy, tak Filip našel tři muchomůrky červené, tak jsme si je všichni „vyfotili“. Už se ale těším, až přijdu domů a odpočinu si.

Podzim v přírodě
Dne 8. listopadu 2019 jsme šli fotografovat podzim. Líbilo se mi, že jsme mohli fotografovat přírodu školním fotoaparátem. Cestou jsme si s Lukáškem hráli hru „Upečeme Honzu“, to mě moc bavilo. Byli jsme se občerstvit v cukrárně jménem Porubská kavárna. Nelíbilo se mi ale, že Lukášek provokoval Alexe, Adama a Báru. Výlet mě moc bavil a těším se na další.
Filip Hahn, 5. A

fv1 fv2

SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.