Naše vánoční besídka

 

Vánoční besídka se konala 16. prosince 2010 v Domově důchodců „Slunečnice“ v Ostravě - Porubě. Rodiče, prarodiče i sourozenci našich žáků zhlédli velmi poutavá vystoupení jednotlivých tříd, zároveň si mohli zakoupit na vánoční vernisáži hezké výrobky s vánočními motivy. Všichni zúčastnění odcházeli příjemně naladěni.

 

Jak hodnotí vánoční besídku žáci 4. třídy:

 

Na besídku přišli: moje babička, maminka a tatínek. Naše vystoupení se mi moc líbilo a ostatní program taky. Nejvíce mě zaujaly tance taneční skupiny Rytmus z 9. třídy. A také se mi líbilo naše oblečení, měli jsme bílá trička a rifle, na těle nalepenou vločku. Uváděli to Lukáš s Terezkou. Na závěr jsme zpívali koledy s panem učitelem Davidem, měl černou košili a kravatu. Vánoční besídka se mi líbila, bylo to vtipné.

Pavel Skřička

 

Na naší besídku přišel můj tatínek i maminka. Líbila se mi 5. třída a 7. A. Naše vystoupení bylo pěkné a ostatních také. Uváděla jsem besídku s Lukášem. Chtěla bych ji konat pořád. Bylo to pěkné!

Tereza Muroňová

 

Vánoční besídka se konala ve čtvrtek 16. 12. 2010. Přišla se podívat maminka, tatínek, bratr Kuba, dědeček s babičkou a strýc Michal. Nejvíce se mi líbilo vystoupení 9. a 5. třídy, potom samozřejmě naše vystoupení. Moc jsem si užil ptačí tanečky. Už se těším na příští vánoční besídku.

Patrik Papež

SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.