Názory

Názor na kreativní kroužek

Do kreativního kroužku chodím moc ráda. Každý si tam může vyrobit své dílo, kterým se pak může pochlubit. Tak například výroba triček mě velmi bavila.Přinesla jsem si jednobarevné tričko, vybrala jsem si šablonu,která by si mi tak hodila a mohla začít výroba. Pod tričko jsem si dala noviny, aby barva se neprosákla, natřela jsem si razítko a už jsem otiskovala. Tričko jsem nechala ve škole do druhého dne uschnout. Samostatně vyrobené tričko moc ráda nosím a hlavně takové tričko nikdo nemá. Kreativní kroužek se mi moc líbí.

                                                                                                                               Aneta Návratová IX. A

Názor na kreativní kroužek

Na naší škole máme různé kroužky, patří do této skupiny taky „Kreativní“. Tento kroužek je pod vedením paní asistentky Šárky a paní vychovatelky Ivy. Kroužek je pravidelně první středu v měsíci.V kreativním kroužku malujeme trička, hledáme šablony a inspiraci na internetu.Kreativní kroužek mě moc baví a moc se mi líbí. V kreativním kroužku je dobré, že můžete zapojit svojí fantazii.

                                                                                                                              Nikol Vlochová, IX.A  

 


 

Kreativní kroužek je pod vedením paní Ivany Kubesové a Šárky Fránkové, probíhá každou první středu v měsíci od 14:00 do 15:00 hod. Kroužek je zaměřený na rozvíjení fantazie a zručnosti. Cílem je, aby žáci dovedli samostatně navrhnout a vyrobit potisk oblečení nebo jiných textilních doplňků.

Inspirace pro žáky: www.brydova.cz

 

 

 

alt

 

alt
alt

 

SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.