25.výročí školy

Ve čtvrtek 8.11.2018 jsme oslavili společně s rodiči, se současnými i bývalými žáky 25.výročí školy. Oslava proběhla v restauraci U Slunce v Ostravě - Svinově, kulturní program připravili žáci pod vedením svých pedagogů. Děkujeme všem zúčastněným za příjemně strávené chvíle v tento sváteční den.

jarca2jarca1jarca3jarca4jarca5jarca6jarca7jarca8


Zde naleznete VIDEO mapující historii naší školy a Sdružení- BES,z.s.:

video

25.výročí školy očima dětí

Oslava 25. výročí školy

Ve čtvrtek 8. 11. 2018 se konala oslava 25. výročí naší školy v restauraci U Slunce, Ostrava – Svinov. Akce se zúčastnilo hodně žáků, i bývalých, rodičů, prarodičů, pedagogů, asistentů a vychovatelů. Skvěle jsme se pobavili.  Přednášely se básně, Alena Macurová vystupovala s tyčkami jako mažoretka. Básně přednášeli Lukáš Novák, Denis Alexa, Julie Telnarová, Nikol Cmorjaková, Denisa Vinárková a já, Filip Mariánek. Saša Burdík četl pohádku, kterou napsal Marian Sinkovicz. Zhlédli jsme vystoupení dramatického kroužku, hrála se Popelka. Také se losovaly vstupenky, naše rodina vyhrála jednu z cen.  Hudební skupina hrála k poslechu a k tanci, byla volná zábava, občerstvení formou rautu.Volnou zábavu jsem strávil s Nikolkou, dali jsme si džus a  tyčinky.

Filip Mariánek, 8. B

 

Výročí školy v restauraci U Slunce

8. listopadu jsme se mohli zúčastnit oslav 25. výročí naší školy. A já jsem tam měla „dramaťák“ - Tři oříšky pro Popelku. Já jsem byla za vílu Kmotřičku. A moc mi to slušelo, protože jsem se všem líbila. A vystoupení s námi měly paní učitelky - Karin, Andrea, Monika a paní Dáša. A líbily se mi „mažoretky od Alenky“. Byl tam se mnou můj taťka, moje mamka a moje sestra. Moc jsme si to užili.

Alžbětka Kočicová, 8. B

 

25. výročí

Dne 8. 11. 2018 jsme slavili 25. výročí naší školy. Byli jsme v restauraci U Slunce. Říkali jsme básničky, zpívali, tančili. A šlo nám to velmi hezky. Alenka byla mažoretka. A dívali jsme se na video o tom, jak to u nás ve škole chodí. Všichni byli nadšeni.

Denis Alexa, 9. C

 

v1  

v3

v2 v4

 



   

 

Zde si můžete prohlédnout prezentaci k 20. výročí naší školy.

 

prezentace

SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.