Kreativní kroužek

zdobeni

 


 

 

Kreativní kroužek

Každý lichý týden v úterý od 14. 00 – do 14.45 hod probíhal v budově školy na Tř. 17. listopadu Kreativní kroužek. Docházely do něj děvčata od pátého do devátého ročníku. Dívky vyráběly různé, nápadité, drobné maličkosti k výzdobě interiérů i sebe samých. Při tvorbě vždy vládla přátelská, příjemná atmosféra. Kroužek po celý rok vedly Bc. Šárka Fránková /ta bohužel část roku ze zdravotních důvodů chyběla/, Mgr. Helena Šťastná a občas nám vypomáhala Marcela Sadílková. Těšíme se na příští školní rok!

                                          kk

 


 

 

Vyrábění adventních věnců

Ve čtvrtek 27.11. 2014 proběhla jako každý rok školní akce pro rodiče s dětmi ,,Výroba adventních věnců“. Rodiče si spolu s dětmi vyrobili adventní věnce. Nálada byla příjemná, vše se zdařilo. Těšíme se na další společné akce.

Šárka F., Marcela, Eva, Šárka G.  

krea1   krea2
krea3 img 4377


 

 

Názor žáka na akci

Na tento den jsem se moc těšila,protože ráda vyrábím různé věcičky. Sešli jsme se ve čtvrtek 27.11,vypuklo  to ve dvě hodiny odpoledne. Paní Šárka připravila materiál na věnce,korpusy s větvičkami,stuhy,šišky,lepidla a spoustu jiných drobností na ozdobení.Legrační bylo,když ještě před začátkem šla ven s paní Markétkou natrhat větvičky (abychom jich měli dostatek) a podávali nám je přes okno.Chvilkami jsem si myslela,že prolezou taky. Sešli jsme se s dalšími spolužáky,kamarádkami,asistentkami a taky přišly maminky (i moje).Společně jsem seděla a vyráběla s mamkou,kamarádkou Kačkou a tetou Janou.Vrhly jsem se na výrobu věnečků a stromečku z odličovacích tampónků.I když mě dost bolela hlava a byla jsem hodně unavená,tak jsem se snažila vyrábět a vytvořila jsem věnec na dveře a stromeček.Mamka mi pomáhala,protože jsem zápasila se špendlíkama,které se vpichovali do věnečku,aby to drželo pohromadě.Vyšel z toho věneček na dveře,který bude viset u mě v pokojíku.Bylo to moc bezva a strašně rychle to uteklo (škoda).Taky jsme si navzájem povídali i s paní Markétkou,která mě sice neučí,ale je také fajn.

Moc se těším na další akci,ráda trávím čas vyráběním.

Terka Muroňová,třída 8.A

terka


 

alt


 

Velikonoční vyrábění

Dne 10. dubna 2014 se od 14.00 do 15.30 hod sešli naši žáci se svými rodiči s v 7. A třídě s pedagogy za účelem velikonočního vyrábění. Ve velmi příjemné atmosféře, nejen ovlivněné jarní výzdobou a občerstvením, si vytvořili vkusné výtvory, které jistě ozdobí jejich domovy na Velikonoce. Spolupráce pedagogů, rodičů i jejich dětí se nám vydařila, což je vidět na snímcích. Naše nafocené slepičky i vajíčka se svými tvůrci můžete shlédnout nejen zde, ale i na výstavce, která proběhne od 14. – 16. dubna v prostorách naší školy. Všem zúčastněným děkujeme a těšíme se na další velikonoční vyrábění. Vaše Ivana, Šárka a Helena

 

fotografie0054 fotografie0061


 

Vyrábění beránků

Vyrábění beránků

Ve čtvrtek 6. 3. 2014 se uskutečnil Kreativní kroužek s velikonoční tématikou. Děti tvořily velikonoční beránky z popcornu a nemálo se u toho i najedly. Jejich výrobky se jim velice povedly a proto budou vystaveny ve třídě 7.A a poté si je odnesou domů. Na další kreativní tvoření se na Vás těší: Ivana Kubesová, Šárka Fránková

f1 f2


 

 

Velikonoční vyrábění

Paní vychovatelky I. Kubesová a Š. Fránková uspořádaly 26. 3. 2013 velikonoční tvoření s rodiči a žáky naší školy. Dívčí klub se také zúčastnil s paní vychovatelkou S. Volkovou. Paní Vlochová a paní Halvasová přišly tvořit s dětmi a vyrobily si pěkná vajíčka z papírových květinek. Děti si vytvořily z vajíček veselé slepičky. Atmosfére byla moc pěkná, jen to počasí nám stále nepřipomínalo jaro a velikonoční svátky. Hotová vajíčka si všichni odnesli domů a měli z toho velkou radost.

krea5   krea6
krea7 krea8

 


 

   

 

Názory

Názor na kreativní kroužek

Do kreativního kroužku chodím moc ráda. Každý si tam může vyrobit své dílo, kterým se pak může pochlubit. Tak například výroba triček mě velmi bavila.Přinesla jsem si jednobarevné tričko, vybrala jsem si šablonu,která by si mi tak hodila a mohla začít výroba. Pod tričko jsem si dala noviny, aby barva se neprosákla, natřela jsem si razítko a už jsem otiskovala. Tričko jsem nechala ve škole do druhého dne uschnout. Samostatně vyrobené tričko moc ráda nosím a hlavně takové tričko nikdo nemá. Kreativní kroužek se mi moc líbí.

                                                                                                                               Aneta Návratová IX. A

Názor na kreativní kroužek

Na naší škole máme různé kroužky, patří do této skupiny taky „Kreativní“. Tento kroužek je pod vedením paní asistentky Šárky a paní vychovatelky Ivy. Kroužek je pravidelně první středu v měsíci.V kreativním kroužku malujeme trička, hledáme šablony a inspiraci na internetu.Kreativní kroužek mě moc baví a moc se mi líbí. V kreativním kroužku je dobré, že můžete zapojit svojí fantazii.

                                                                                                                              Nikol Vlochová, IX.A  

 


 

Kreativní kroužek je pod vedením paní Ivany Kubesové a Šárky Fránkové, probíhá každou první středu v měsíci od 14:00 do 15:00 hod. Kroužek je zaměřený na rozvíjení fantazie a zručnosti. Cílem je, aby žáci dovedli samostatně navrhnout a vyrobit potisk oblečení nebo jiných textilních doplňků.

Inspirace pro žáky: www.brydova.cz

 

 

 

alt

 

alt
alt

 

 

Strana 3 z 3

«ZačátekPředchozí123DalšíKonec»

SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.