Sportovní hry

Sportovní kroužek - aktuality

Přátelák

14.5.2019 – Žáci třídy 9.D si společně s dospěláky naši školy zahráli fotbal a florbal proti ZŠ Spartakovců. Ve fotbale jsme prohráli 4:0, ale florbal dopadl pro nás lépe a vyhráli jsme 6:3.

1   2
3 4

 

 

Florbalový turnaj 2019

16.4.2019 - Naše škola organizovala Florbalový turnaj 2019. Turnaje se zúčastnili tyto týmy: Black Panters a Sharks Ostrava (ZŠ Spartakovců), ZŠ U Haldy, ZŠ Ukrajinská a Drtiči Ostrava (ZŠ Ukrajinská).

Celý turnaj se nesl v duchu fair – play a taky to bylo díky skvělé práci rozhodčí Vlaďky Maděrové, která nám odpískala celý turnaj.

Děkujeme škole Spartakovců za půjčení tělocvičny na tuto akci a všem co pomáhaliJ

 

Konečné pořadí turnaje: 1. Black Panters

                                       2. ZŠ U Haldy

                                      3. Sharks Ostrava

                                      4. Drtiči Ostrava

                                      5. ZŠ Ukrajinská

 

img 3528   img 3682
img 3700 img 3766

 

Polar street hockey 2019

Dne 27.3.2019 se žáci naši školy zúčastnili florbalového turnaje. Bylo to oblastní kolo žákovského turnaje Polar street hockey proti ZŠ Ukrajinská 13. Bohužel, jsme tentokrát nevyhráli, ale aspoň jsme si dobře zahráli.

pavel1  

pavel2

pavel3 pavel4

 

 

 

Sportujeme i ve školním roce 2018 - 2019

 

sport1 sport2
sport3 sport4
sport5 sport6

 

Výlet na Emu         

Sportovní kroužek není jen fotbal nebo florbal, jak by si člověk mohl myslet, ale je to i turistika a objevování nových míst. Proto jsme se 6.12. s naší partou vydali na kopec, co má sice jen 315 m.n.m., ale rozhodně je z něj na Ostravu nejlepší výhled a konečný výstup na vrcholek není jen tak. Je to Ema, známá halda, která nabízí malý turistický výlet přímo v Ostravě. Společně s Tomem, Kamčou, Denčou, Martinem, Honzou a Bětuškou jsme vyrazili v neděli ráno směr Slezská Ostrava. Náš výlet jsme spojili také s výukou jak pracovat s GPS a tak jsme si cestu na vrchol našli pomocí zadaných souřadnic. Na vršku Emy nás čekal krásný výhled, i když bylo trochu zamračeno, ale chuť jsme si spravili nálezem pokladu, který byl ukrytý až na úplném konci naší cesty. A protože všichni účastníci výletu nelenošili, poctivě šlapali a všechno zvládli, nezbylo než se odměnit v Babiččině cukrárně přímo v centru Ostravy. Ať žije ostravská turistika !!!

 

img 1290   img 1295

 


 

Tak jako loni i letos se snažíme o rozvíjení koordinace pohybu a získání kladného postoje k pohybovým aktivitám - hry s míčem, gymnastika,florbal, badminton, frisbee,atletika a další sporty - to nás baví . 

tv1   tv2

 

 


 

 

SCHRÁNKA DŮVĚRY

FACEBOOK

Copyright © 2011 Základní škola a Mateřská škola, Všechna práva vyhrazena.